728x90 AdSpace

Latest News

Wednesday, August 26, 2015

របៀបចំអិនសាច់ជ្រូកបំពង‬


របៀបធ្វើ៖
១- ដាំទឹកអោយពុះ
២- ច្រៀកសាច់បីជាន់ជាចម្រៀកវែងប្រហែល មួយតឹក កម្រាស់ពីរធ្នាប់។
៣- ដាក់ស្ងោរអោយផុយស្បែក។
៤- ស្រង់បានហើយ ប្រឡាក់អំបិល អោយប្រៃល្មម ទុកចោល ប្រហែលកន្លះម៉ោង
៥- ដាំខ្ទះខ្លាញ់ ចំនួនកាចខ្ទះ អោយក្តៅខ្លាំង ក្នុងឆ្នាំងដែលមានគម្រប។
៦- ទម្លាក់សាច់ជ្រូកស្ងោរ ទៅក្នុងខ្ទះដែលមានខ្លាញ់ក្តៅនោះ បំពងអោយក្រឡោតស្បែក ឡើងក្រហម។ ទម្លាក់សាច់ភ្លាម គ្របឆ្នាំងភ្លាម ការពារក្រែងខ្លាញ់ផ្ទុះ ខ្ទាតត្រូវខ្លួន ត្រូវភ្នែក នាំរលាក។
៧- ពេលសាច់ជ្រូកឡើងពងក្រហមហើយ សូមស្រង់ចេញ យកមកហាន់បរិភោគ ជាមួយ ទឹកសៀងខ្មៅផ្អែម និង ទឹកម្ទេស។



 ប្រភពដកស្រងចេញពី: អ្នកស្រី កែវ ច័ន្ទបូរណ៍
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Post a Comment

Item Reviewed: របៀបចំអិនសាច់ជ្រូកបំពង‬ Description: Rating: 5 Reviewed By: Ta Kamab